Абонирайте се за RSS Feed на публикациите

„Проектът за автономия“ излезе от печат!

26 Ное. 2014

Автор: Издателство Анарес Тагове: , , , Коментари: 0

Изключително щастливи сме да обявим официално, че книгата, по която работихме през последните месеци вече е готова! Огромни благодарности към всички, които подкрепиха това издание и се включиха в дарителската ни кампания!

Сборникът представя за първи път на български език идеите на големия философ, повлияли на много активистки колективи в Европа и по света.

Освен основополагащи текстове за автономията, сборникът включва публични лекции и интервюта, някои ранни теоретични разработки, посветени на спора му с марксистката традиция, активистката му позиция спрямо екологичното движение, консумативната култура, расизма, политическото устройство на съвременните западни либерални олигархии и други актуални теми, разгледани през призмата на проекта за автономия.

Още за книгата тук.

Сборникът вече може да бъде намерен в социален център „Аделанте“ в София (ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 27, сградата във вътрешния двор). От следващата седмица ще можете да го намерите и в цялата страна в книжарниците на „Хеликон“, „Booktrading“, „Нисим“, „Български книжици“ и „Гринуич“.Все още няма коментари. Бъдете първи

Публикувай отговор

Трябва да сте логнат за публикуване на коментар.